13 april 2007

Ännu ett krig startat av de vuxna

Ständigt rapporterar media om turerna i Israel-Palestina-konflikten och kriget i Irak. Att fler och fler konflikter initieras av vuxna håller man emellertid tyst om.

- Det vi ser nu är en våldsspiral där vuxna vänder sina vapen mot varandra. Gamla vuxenvänner blir plötsligt bittra fiender. Det är värre än mobbing och päls, uppger en talesperson från Childhood.

- Alla ska med! ropar en rödsprängd Bengt Fahlström som just nu är i USA för att få till stånd förhandlingar med den amerikanska regeringen. Så sent som förra året fängslades och torterades hundratals amerikanska knattereportrar bara för att de inte hade åldern inne eller var lillgamla.

Kanton uppmanar alla vuxna att genast sluta upp med krig och arbeta för fred på jorden.


Fakta vuxna:
De flesta av världens länder är så kallade vuxendiktaturer. De vuxna bestämmer allt och alla andra åsikter förringas. Genom att kombinera vuxenskönt med preventivmedel har de vuxna länge försökt hålla ickevuxna borta från samhället.
Du kan själv hjälpa till med att få stopp på vuxenvåldet genom att bojkotta vuxenvaror som vapen, olja och porr. Du känner igen varorna genom att streckkoden börjar på 7 29 i affären.